Midsommarhälsning från byalagets ordf Ingrid


Denna vår och denna start på sommaren har varit annorlunda. Mycket av det som sker i Västra Harg har fått kreativt förändrats eller i sämsta fall ställas in.

Då det traditionella midsommarfirandet fått ställas in vill byalagets ordförande Ingrid Martini skicka en midsommarhälsning till bygden.

Att få leva och vara engagerad i bygden Västra Harg är en stor förmån. Inte minst i år då våren varit mycket annorlunda. ”Håll ut och håll distans” har blivit ledorden i världen men även att ”hjälpas åt och att göra detta tillsammans”. För oss Västra Hargare är de orden inget nytt. Vi lever så till vardags: ”Hjälps åt och gör mycket tillsammans”.

Som ordförande i byalaget är jag väldigt stolt över alla föreningar och privatpersoner som bidrar till vår minst sagt levande landsbygd, inte minst nu i Corinatider. Under våren har otroligt många besökare kommit till vår fina bygd och natur för att orka hålla ut och kunna hålla distans. Vi har hjälpts åt att tänka om och tänka nytt för att kunna göra saker tillsammans och vara en levande landsbygd. Det välbesökta midsommarfirande får därför bli på annat sätt i år. På distans men tillsammans! Välkomna till Kulladal på tipspromenad arrangerad av idrottsföreningen!

Ett STORT TACK till alla som bidrar till att göra Västra Harg till en fantastisk plats på alla sätt!

Glad sommar!
Ingrid Martini