Mattias Lindholm på besök!


Radiojournalisten från radio Östergötland och svagströmsteknikern (!) Mattias Lindholm besökte puben i Kulladal. Mattias, som var imponerad över engagemanget i bygden, blev utfrågad om allt möjligt men också om sin lokalkunskap om Västra Harg. Det fanns några luckor men de täpptes snabbt till under Staffan Nordlunds varsamma ledning. De 2 timmarna gick fort med en så underhållande och professionell talare. Det blev en intensiv och kul eftermiddag i novemberdiset på Kulladal.

Mattias Lindholm fick även en snygg VHIF tröja, signera stor skiva att hänga upp i Kulladal samt en fågelholk till Holk of fame. Nu ingår han i den exklusiva skara som har en signerad holk i Västra Harg. Den signerades med kommentaren: Västra Harg är bäst. Vi instämmer! Välkommen tillbaka i vår för att inspektera holken!