Första motormåndagen!


Äntligen motormåndag! Nu går det åter att träffas igen och efter 2 års uppehåll var det nypremiär för motormåndag på Ekliden. Lite premiärnerver var det enligt Staffan Nordlund, VHIF som är ansvarig för träffarna i sommar. – Mycket har flutit på bra, några småsaker men annars så är det bra. Kul att vädret är fint. Det är många som engagerar sig i Västra Harg för att få det att fungera: kiosken, grillar hamburgare, korv- och lottförsäljning, vakter med mera. Alla bidrar. Det var är skönt att det fungerar så fint.

En som åkte från Skänninge var Inge Johansson som kom hit med sin vita Saab 96 från 1970. Han har ägt bilen sedan dess. Tvättat den och hållit efter den, den fick en lackskada 1978 och lackades om då. Sedan är det original. Du ser bilen och den stolte ägaren i bilderna nedan.

Fint väder och den vackra dansbanan gjorde inramningen perfekt till årets första motormåndag i Västra Harg. Bygden firade också ett födelsedagsbarn: Stefan Hermansson som fyllde jämt! Grattis! Nästa måndag, nationaldagen är det mopedtema. Välkommen då!