Årets Västra Hargare 2019


I den välbesökta mässa på tacksägelsedagen i Västra Hargs kyrka, utsågs i år Hulu missionshus till 2019 års Västra Hargare.

Motiveringen var:

För det mångåriga och engagerade arbetet med att skapa en musikalisk och andlig mötesplats i Västra Harg. I Hulu missionshus finns ett varmt hjärta för bygden och där tar bönerna inte slut vare sig till vår Herre eller kyrkkaffet

Detta var ett bra val tyckte flera i bygden. Representanter för Hulu missionsförsamling fick ta emot sedvanliga utmärkelser, ett diplom samt en fågelholk att signera till naturreservatet. I mässan var det mycket musik och sång av barnen i Västra Harg. Efter gudstjänsten bjöds det på ett härligt fika av Martagruppen som tidigare har fått samma utmärkelse.

Priset delades ut av byalaget i Västra Harg som representerades av Anette Ottosson och Karin Höglund. Tord Carlsson fotograferade den fina stunden.