Sannex Andreas Olsson gillar Västra Harg


– Det är alltid kul att komma hit till Västra Harg, säger Sannex Andreas Olsson, när vi träffar honom i pausen. Det är en riktig gammal dansbana och allting är så välarrangerat. Vi får ett så otroligt bra mottagande här.

– Vi är vana att spela på många olika ställen och i skogen som här. Ofta kan det vara roligare på små ställen då man träffar många engagerade människor som gillar dans och dansband. Det är 3:de gången vi är här och det har varit lika bra varje gång.

Andreas Olsson

– Är ni Sveriges bästa dansband?

– Det beror på hur man mäter det, visst har vi fått många utmärkelser och priser. Men roligast är det att möta publiken, få applåder och märka att låtarna träffar de som lyssnar.

– Det bästa med detta är att få spela våra låtar, försöka bygga och skapa musik som berör människor. Får vi en applåd så är det ett bra betyg.

– Det sämsta med det här är alla resor, vi ligger ute så mycket nu när säsongen drar igång. Det skulle jag kunna vara utan.

– Drömmen vore att få kunna slå igenom ordentligt, kanske blir dansbandens Jill Johnson. Då är man en riktig stjärna, det vore kul.

– Om 10 år så tjänar jag dubbelt så mycket men arbetar hälften så mycket som idag, skrattar Andreas som kliver upp på scenen för att fortsätta spelningen.