Nu är det jul-LAN igen!


Vill du prova dataspelen som Tomten kom med? Du som är mellan 12 och 17 år är välkommen på LAN-party i Kulladal torsdagen den 29 december kl 18! Vi spelar och har kul tillsammans och under kvällen kommer vi även anordna interna turneringar och tävlingar. Vi ordnar tacos och dryck framåt kvällen.

Ta med dator och tillhörande utrustning, snacks och dricka samt madrass och sovsäck om du vill sova över. Tips är att även ta med en egen stol om du vill sitta bekvämt. För dem som sover över ordnar vi frukost och avslutar kl 11.00 den 30/12. Vuxna finns på plats under hela eventet. 

Aktiviteten är kostnadsfri men du som deltar måste vara medlem i VHIF. Anmäl senast den 27/12 till kalle.bubbel@gmail.com eller 0734-18 24 89. Uppge ev allergi. Skriv gärna vilka spel som du tycker är roliga.

Nätverkskablar finns på plats och behöver inte tas med.

Varmt välkomna!

Philip, Olle, Edvin, Kalle och Erik