Årets Västra Hargare utsedd!


SAMSUNG CSC

Årets Västra Hargare 2016

Årets Västra Hargare blev i år flera nämligen hela Martagruppen i Västra Harg! Martagruppen är de damer som i decennier har ordnat i kyrkan med auktioner, våffelfester, öppen kyrka, fixat med fika och all servering, frukost vid Kristihimmelsfärd mm. Martorna gör ofta ett arbete i det tysta men som skulle märkas om det inte gjordes. Därför får de priset gemensamt som årets Västra Hargare. Martagruppen består idag av 7 st damer: (från vänster står först Ingrid Martini som delade ut priset) Eva Lagerqvist, Barbro Petré, Gun-Britt Petersson, Marita Brohede, Margareta Granberg och Ann Börtemark. På bilden saknas Ann-Marie Svaton. Till höger står Staffan Nordlund med den holk som man får signera och som blir uppsatt på naturreservatet i ”Holk of fame”.

Efter Skördegudstjänsten var det höstauktion som gick till Martagruppens arbete. Man auktionerade in 4 940 kr totalt med kaffeserveringen. Bra insamlat och en bra auktion som hölls av Arne Börtemark.