Lennie Norman var på Kulladal


Lennie Norman, musiker, stå-uppare, underhållare och även författare, besökte Västra Harg och Kulladal. Trots tidig lördagseftermiddag i ett regnigt mars samlades det ett rejält gäng för att lyssna till Lennie Normans berättelser från bakgrunden i Leksand, tiden som musiker med pappa Charlie och jazzmusikern Ronnie Gardiner och starten med stå-up komik i Sverige. Staffan Nordlund hade som vanligt gjort en gedigen research över gästens liv och leverne.

Lennie fick en uppgift som var att gissa vem som var byns handlare, präst, idrottsordförande, illustratör och skogsman. Svårt att gissa men byns handlare, Tord Carlsson,  prickade Lennie Norman in.

Timmarna går fort med bra underhållning och så även denna eftermiddag. Det är kul med så bra och smart underhållning på ett sådan plats som Västra Harg. Lennie drog vidare till nästa plats som blir en föreställning i Stockholm samma kväll. Men Västra Harg var en bra uppvärmare. – Bättre än vad jag trodde, tyckte Lennie som drog i väg med ett leende.