Spännande Kristi himmelsfärd!


 

 

 

 

kyrka320x200Det händer mycket i Västra Harg under Kristi himmelsfärdshelgen. Man kan börja med att lyssna till tornmusik 29 maj kl 8.45. Christina Nordin spelar trumpet i kyrktornet bland svalorna. Det är vackert och därefter är det en kort gudstjänst och sedan är det frukost i församlingshemmet som inte går av för hackor. Den rekommenderas.

IMG_0838Sedan tar du med dig metarsakerna för att fiska i Hargsjön. Det är Mjölby kommun som arrangerar en årlig fisketävling med fina priser där vi hjälper till med att skapa en bättre sjö och bättre miljö för sjön. Tävlingen sker mellan 10-15 den 29 maj vid badplatsen, Hargsjön.

 

 

 

blenderPå lördagen den 31 maj kl 21 är det premiär för den stora danssatsningen på Ekliden. Då kommer Blender som spelar och alla är välkomna! Ta med vänner och åk till Ekliden för att uppleva en av Östergötlands unika dansbanor – Ekliden.

Välkomna till en härlig helg!