Nu är det dags för plocke-pinn!


Nu är det dags att planera in arbetet i naturreservatet i Västra Harg. Vi gör om tidigare års utflykter på reservaten och plockar grenar och kvistar. Sist var det en stor familjeutflykt för alla. Om alla hjälper till blir det en bra slant till föreningslivet i Västra Harg eftersom vi gör detta på uppdrag av länstyrelsen i Östergötland. Ta med fikakorg om du vill. Vi träffas vid Kulladal 8.45 och även 9.45 för den som vill komma senare för gemensam utfärd. Obs! Tack vare värmen blir det ändrade datum. Se nedan!

Välkommen!

Arbetstillfällen     Tid              Samling

Lör den 5 april     9 – 14          Kulladal

Sön den 6 april     17 – 20        Badvägen

Lör den 12 april    9 – 14          Kulladal

Samling vid Kulladal kl 8.45. Medtag fika.

Vid frågor kontakta:

Staffan 0709-701222
Pecka 0708-265160

Västra Hargs IF  & Västra Hargs byalag